top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Разкриха безплатните PS PLUS игри за Декември

Две огромни научно-фантастични ролеви игри — преработената Mass Effect Legendary Edition и пост-апокалиптичната BioMutant от 2021 г. — са на разположение през декември за всички абонати на PlayStation Plus. Към тях се присъединява Divine Knockout, мултиплейър бойна игра.

 
Playstation plus december 2022
 

Divine Knockout се представя като игра от трето лице, подобна на 3D Smash, където целта е да премахнете опонентите си от полето. Списъкът на бойците е съставен от познати митове, включително Херкулес, крал Артур, Аматерасу и Тор. Основният режим на игра е битка 3 срещу 3, където правилата и целите могат да се променят всеки рунд. Но Divine Knockout също включва битки 2 в 2 и 1 в 1, които са строго фокусирани върху KO.

Mass Effect Legendary Edition практически няма нужда от представяне. Антологията от 2021 г. е ремастерирана компилация от първите три игри от научно-фантастичната ролева поредица и актуализира епоса на BioWare за модерен хардуер. Тя дори включва фото режим за играчи, които се оказват поразени от необятните извънземни пейзажи на новите визуални ефекти на играта.

BioMutant е амбициозната дебютна работа на шведския разработчик Experiment 101. „Постапокалиптична басня с отворен свят“ излезе през май 2021 г. и разказва историята на мърляво, антропоморфно, подобно на гризач животно, което накланя баланса на племенна война на планета, разрушена от човешка колонизация.

Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК.

134 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Commentaires


bottom of page