top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

FromSoftware изпрати Ranni the Witch да вземе най-новата награда GOTY за Elden Ring

Elden Ring спечели още една награда за игра на годината, а FromSoftware изпрати Ranni the Witch да вземе трофeя.

 
Ranni the Witch
 

New York Videogame Critics Circle коронова Elden Ring за най-добрата игра за 2022 г. на последните награди New York Game Awards. Епосът за отворения свят на FromSoftware също беше номиниран за най-добър разказ и най-добра музика. В крайна сметка тя също спечели наградата за най-добър свят и към представителите на Bandai Namco се присъединиха впечатляващо облечена Ranni за техните благодарствени речи.

„Аз съм вещицата Ranni. Приемам тази награда, както е написано в звездите“, каза Рани при наградата за най-добър свят, очевидно се справя добре, след като постави началото на Епохата на звездите в моята игра. „Моите благодарности, Tarnished. Това е мое.“ Връщайки се на сцената, за да вземе крайната награда на шоуто, наградата Big Apple Игра на годината, Ranni каза: „Моите благодарности. Най-накрая всички части са на мястото си. Това е мое. Всички са мои.“


За изненада на никого, представителите на Bandai Namco бяха малко по-малко егоцентрични от Ranni, посвещавайки наградата на своите колеги от Bandai и разработчиците от FromSoft: „За мен е чест да получа тази престижна награда и то от организация, която не признава само най-доброто в нашата среда, но помага да я придвижим напред, наставлявайки млади студенти, някои от които може да се изправят тук някой ден, приемайки същата тази награда."


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

10 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page