top of page
  • Снимка на автораJoseph Chanov

Габриел Луна (Agents of S.H.I.E.L.D.) ще изиграе ролята на Томи в сериала The Last of Us

Габриел Луна е избран да играе ролята на Томи в предстоящия сериал на HBO Max "The Last of Us", предава Deadline. Луна ще бъде главен актьор в The Last of Us заедно с Педро Паскал (който играе Джоел) и Бела Рамзи (която играе Ели).

 
Gabriel Luna in The Last of Us
 

Луна е най-известен с ролята си на Роби Рейес, известен още като Ghost Rider, в „Agents of S.H.I.E.L.D.“ на Marvel. Той също така беше в ролята на Габриел / REV-9 в Terminator: Dark Fate и повтарящата се роля на Мигел Гилб в True Detective.


Базиран на едноименната игра, „The Last of Us“ се развива в един свят 20 години след като вирусът е причинил краха на съвременната цивилизация. Историята е за контрабандист Джоел, който бива нает да транспортира младо момиче Ели извън репресивната военна карантина и през провинцията до група, наречена Fireflies (Светулки). Двамата се оказват зависими един от друг, за да оцелеят в един свят, изпълнен с опасни човешки оцелели и подобни на зомбита заразени.

Директорът на играта „The Last of Us“ Нийл Друкман и създателят на Чернобил Крейг Мазин ще бъдат съавтори на сериала. Говорейки пред IGN на SXSW 2021, Друкман каза, че някои от епизодите в „The Last of Us“ ще „се отклонят значително от историята на играта“.


81 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page