top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Показаха геймплей от предстоящото заглавие Immortals of Aveum

Ascendant Studios показа геймплей от предстоящата им игра Immortals of Aveum.

 
Immortals of Aveum
 

Immortals of Aveum, най-новото заглавие, което бе украсено с етикета EA Originals, бе официално обявено миналата седмица с един стандартен филмов трейлър, който ни даде представа за това какъв може да бъде геймплеят. За щастие, разработчикът Ascendant Studios ни даде възможност да разберем какво да очакваме с цели шест минути геймплей. В момента играта прилича на смесица от други шутъри като Doom и Destiny, с малко от магията, която Doctor Strange прави с ръце във филмите на Marvel, допълнена с измислени руни и ефекти.

Трейлърът представя три различни вида магии, които ще можете да използвате: Сила - синята, Живот - зелената, и Хаос - червената, които ще можете да смесвате и съчетавате със сиджъли, пръстени и тотеми.


Отключвайте и подобрявайте голямо разнообразие от заклинания и таланти в три цвята магия. Подобрявайте и изработвайте стотици части от магическо оборудване. След това синергизирайте стила си на игра в трите сили и се превърнете в най-могъщия Triarch Magnus на Aveum

, гласи описанието на трейлъра.


Магията на Силата изглежда включва неща като щитове и гравитационни заклинания, Хаосът изглежда доста огнен и експлозивен, но магията на Живота е малко по-неясна в това, което прави. Вероятно тя е тази, която лекува, макар че също така изглежда, че има и някои офанзивни възможности.


Immortals of Aveum ще излезе на пазара на 20 юли тази година и ще бъде достъпна за PS5, Xbox Series X/S и PC.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

11 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Commentaires


bottom of page