top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Започва благотворителното събитие Awesome Games Done Quick

Едноседмичното събитие, известно като Awesome Games Done Quick, стартира днес Откриването ще включва високоскоростни изигравания на игри като : Deathloop, Death's Door, Dead Space и Donkey Kong Country 2: Diddy's Kong Quest.

 
Games Done Quick
 

Games Done Quick, за тези, които не са запознати, е празник за speedrunner-ите – изкуството да се пробваш да минеш видеоигра възможно най-бързо. Всяка игра е подходяща – тазгодишното AGDQ включва The Elder Scrolls 4: Oblivion, Stardew Valley, I Am Bread и Bishoujo Senshi Sailor Moon R. Speedrun-ните могат да имат различни правила и ограничения, като конкретни изисквания за постижения или възможност за използване на гличове. Задачата е едина и съща: стигнете от точка А до точка Б възможно най-бързо.
Awesome Games Done Quick 2022 отново ще се проведе онлайн и ще бъде предавано на живо в Twitch. Пълният график на събитието може да видите на gamesdonequick.com.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.
21 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Commentaires


bottom of page