top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Gearbox ще възродят Tales from the Borderlands

Не е изненада, че Gearbox далеч не е приключила с франчайза Borderlands след излизането на Tiny Tina's Wonderlands и с предстоящият филм Borderlands в постпродукция. Компанията обяви днес, че популярният спиноф на Borderlands се завръща тази година с Tales from the Borderlands.

 
Tales from the Borderlands
 

В tweet този следобед от официалния акаунт на Borderlands в Twitter беше разкрито, че Tales from the Borderlands ще получи втори сезон, а Gearbox показва 2K Games като прикачени към проекта. Tweet-ът гласи: "Има още истории за изследване във вселената на Borderlands. Изцяло ново приключение Tales from the Borderlands идва през 2022 г. от @GearboxOfficail и @2K. Очаквайте пълно съобщение това лято."


Предишният разработчик на първи сезон на Tales of the Borderlands, Telltale Games, не се споменава в съобщението, което има смисъл, тъй като тази компания е поела по-голяма издателска роля, след като беше затворена и възкресена през последните няколко години. Не е известно дали това ново издание на Tales from the Borderlands ще продължи с герои от първия сезон или ще премине към други истории във вселената.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download30 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page