top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Gearbox ще възродят Tales from the Borderlands

Не е изненада, че Gearbox далеч не е приключила с франчайза Borderlands след излизането на Tiny Tina's Wonderlands и с предстоящият филм Borderlands в постпродукция. Компанията обяви днес, че популярният спиноф на Borderlands се завръща тази година с Tales from the Borderlands.

 
Tales from the Borderlands
 

В tweet този следобед от официалния акаунт на Borderlands в Twitter беше разкрито, че Tales from the Borderlands ще получи втори сезон, а Gearbox показва 2K Games като прикачени към проекта. Tweet-ът гласи: "Има още истории за изследване във вселената на Borderlands. Изцяло ново приключение Tales from the Borderlands идва през 2022 г. от @GearboxOfficail и @2K. Очаквайте пълно съобщение това лято."


Предишният разработчик на първи сезон на Tales of the Borderlands, Telltale Games, не се споменава в съобщението, което има смисъл, тъй като тази компания е поела по-голяма издателска роля, след като беше затворена и възкресена през последните няколко години. Не е известно дали това ново издание на Tales from the Borderlands ще продължи с герои от първия сезон или ще премине към други истории във вселената.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download


30 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page