top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Подгответе се да се качите на Ishimura с новият трейлър на „Dead Space“

Почти е време да се качите на Ishimura и да се изправите срещу ужасите в римейка на Dead Space на Motive Studios. За да ви развълнува за играта, издателят Electronic Arts пусна трейлър за римейка на Dead Space преди премиерата на 27 януари.

 
Dead Space
 

Интересно е да се сравни трейлърът на римейка с първия трейлър на оригинала от 2008 г., тъй като и двата имат сходен ритъм, но трейлърът на римейка изглежда по-„епичен“. Все пак има много екшън покрай Necromorph-иве, които ви държат под напрежение. В допълнение към трейлъра, Motive пусна нова статия в блога „Inside Dead Space“, която обяснява необходимостта от добра история в игра като тази. По съвпадение, статията в блога върви заедно с вчерашния елемент относно промените в римейка и актуализациите на оригиналната история на Dead Space.


Вече всички знаете историята: Isaac Clarke е обикновен инженер на мисия да поправи USG Ishimura, само за да открие, че нещо се е объркало ужасно. Екипажът на кораба е заклан, а приятелката на Isaac, Nicole, е изгубена някъде на борда.

Напълно изграден от нулата, за да предложи по-дълбоко и по-завладяващо изживяване, римейкът на Dead Space от Motive Studios е рекламиран като носещ зашеметяваща визуална прецизност и напрегнато атмосферно аудио, както и предлагащ ново игрово съдържание и подобрения, като същевременно остава верен на оригинална визия на играта.


Dead Space ще пристигне за PC чрез Steam и Epic Games Store, PlayStation 5 и Xbox Series.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК


26 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page