top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Gotham Knights ще работи само при 30 FPS и няма да има режим за производителност на конзолите!

След като обявиха, че кооперативният режим за четирима играчи ще дойде в Gotham Knights следващия месец, Warner Bros. Montreal сподели още една не по-малко вълнуваща новина: Играта ще работи с 30 кадъра в секунда на конзоли без опция за режим на производителност.

 
Gotham Knights
 

Съобщението беше направено чрез официалния сървър на Gotham Knights Discord от изпълнителния продуцент на играта Фльор Марти. Тя потвърди, че играта няма да предоставя опция за превключване между режим на висококачествена графика и режим на производителност, който ще повиши честотата на кадрите.

Поради типовете функции, които имаме в нашата игра, като предоставяне на напълно необвързано кооперативно изживяване в нашия изключително детайлен отворен свят, не е толкова лесно, колкото намаляването на разделителната способност и получаването на по-висока честота на кадрите. Gotham Knights няма опция за превключване на производителност/качество и ще работи на 30 FPS на конзоли.

, написа Марти

Новината следва потвърждението на кооперативния режим за четирима играчи, наречен Heroic Assault, който ще бъде добавен безплатно към играта на 29 ноември. Heroic Assault ще включва 30 нива на врагове и цели, които до четирима играчи могат да предизвикат.


Gotham Knights стартира на 21 октомври за Xbox Series X|S, PlayStation 5 и PC.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

86 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page