top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Режисьора на GoW: Ragnаrok иска да работи по Castlevania

God of War Ragnarok излезе само преди няколко седмици, но режисьора на играта Ерик Уилямс вече търси ново заглавие, по което да работи. В скорошно интервю с Kinda Funny, Уилямс сподели, че иска да направи Castlevania игра.

 
Castlevania
 

„Не знам какво ще правя след това, но ако някой ми даде лиценз за Castlevania, ще се радвам да го направя“, каза Уилямс. Въпреки че той се шегува до известна степен, неговият ентусиазъм към поредицата Castlevania е голям. В един момент той споделя, че "ще си навлече толкова много проблеми" за тези коментари.

Последната основна игра на Castlevania, Lords of Shadow 2, излезе през 2014 г. Въпреки че може да се заблуждаваме, Konami наскоро показа интерес да създава нови игри, вместо да лицензира своите заглавия за хазарт. Точно този интерес видяхме в събитието на Silent Hill на компанията по-рано тази година, когато те обявиха няколко нови проекта в процес на разработка, включително отдавна носещ се слух за римейк на Silent Hill 2.


Както обикновено обаче, Konami лицензира разработката на тези проекти на доказани разработчици, така че е възможно Sony да вземе лиценза за Castlevania в даден момент. В скорошно интервю за LA Times Уилямс каза, че Sony Santa Monica Studio в момента работи върху редица различни проекти, така че не е ясно каква ще бъде следващата игра на студиото.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК.

17 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Commentaires


bottom of page