top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Вече над 24 часа сървърите на Gran Turismo 7 са офлайн!

Зависимостта на Gran Turismo 7 от интернет връзка се завръща, за да преследва разработчиците. Тъй като имате нужда от онлайн достъп, за да играете основния GT режим, някои геймъри са бесни - средният резултат от потребителски преглед на Metacritic е 3,6 към момента на писането.

 
Gran Turismo 7
 

Това не е единственото оплакване. Някои играчи са по-малко развълнувани от наличието на микротранзакции в Gran Turismo 7 и обвиниха създателите, че затрудняват получаването на нови коли и ъпгрейди, без да харчат реални пари. Други играчи поискаха пълно възстановяване.


Не е ясно кога GT7 ще се върне онлайн. Polyphony каза само, че ще е „възможно най-скоро“. Безопасно е да се предположи, че производителите ще искат бързо да възстановят услугата. Въпреки че ревю бомбардировката ще нанесе само ограничени щети на добре позната игра, която вече е налична от седмици, няма да изглежда добре, ако една от игрите на PlayStation 5 дори не може да се играе през уикенда.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

84 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page