top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

GRID Legends идва в Meta Quest 2 на 12 януари

Състезателните фенове на Meta Quest 2 и Meta Quest Pro очакват четвъртък, тъй като Codemasters и EA ще пуснат собствен VR порт на GRID Legends за VR очилата на Meta. Собствениците на оригиналните Meta Quest няма да могат да играят, за съжаление, тъй като играта ще поддържа само по-новите VR очила и техния хардуер.

 
GRID Legends VR
 

GRID Legends първоначално беше пусната миналата година за компютър и конзоли с положителни отзиви, въпреки че досега не съществува VR версия. Очаква се да бъде пусната на 12 януари за Meta Quest 2 и Meta Quest Pro, GRID Legends ще предостави пълния пакет на VR играчите, включително режима Driven to Win, режима на кампания, както и състезания за мултиплейър. Играта няма да включва никакъв вид крос-платформен мултиплейър с тези, които играят на традиционната версия на играта.


GRID Legends за Meta Quest също така ще позволи на играчите да създават свои собствени състезателни събития с Race Creator, което от своя страна позволява на играчите да споделят своите творения с приятели в мултиплейър режими. GRID Legends, според страницата на играта, ще заема колосалните 31.1GB място, което не е никак малко. Тази база може да нарасне и с бъдещи актуализации.

За играчи, които искат да знаят дали GRID Legends VR ще поддържа волани, изглежда, че в момента няма. Официалната страница на магазина за предстоящата игра за Meta Quest 2 гласи, че Touch контролерите са единствените поддържани методи за игра, въпреки че точно как ще бъдат използвани все още не е известно. Възможно е играчите да контролират колите си по традиционния начин, като използват левия стик на сензорния контролер, или може би това ще позволи на играчите да протегнат ръцете си и да „държат“ волана виртуално. Въпреки че не е споменато на страницата на играта, може да има възможност за използване на волани на по-късна дата или може би дори функцията за проследяване на ръцете на Meta Quest, която някои игри използват, за да позволят на играчите да взаимодействат с игрите без необходимост от контролер изобщо.


На този етап не можем да сме сигурни, защото цялата информация тук е събрана от страницата на магазина на играта. Странно, нито EA, нито Codemasters са направили каквото и да е съобщение относно GRID Legends за Meta Quest 2. Социалните канали и за двете не споменават играта, нито GRID акаунтът в Twitter или официалният уебсайт. Всъщност трейлърът, прикачен към страницата на магазина, дори не е достъпен в нито един официален канал в YouTube, което е малко странно, като се има предвид, че играта е на по-малко от седмица от премиерата си.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

20 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Kommentare


bottom of page