top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

RockStar обмислят ново DLC след успеха на "The Contract"

Новият ъпдейт “The Contact” – внася нещо необичайно за GTA Online вселената. Цялото съдържание може да бъде преминато изцяло от един играч, без помощта на други хора. Това е доста невероятен факт имайки предвид фокуса върху мултиплеъра на поредицата.

Dr dre - GTA ONLINE THE CONTACT

Ъпдейта предоставя 10 часа допълнителна игра, като включва приятна изненада в себе си, а тя е световно известният музикален продуцент Dr. Dre. Да, точно така. Dr Dre и Франклин си партнират в мисия, която е от огромно значение за продуцента - да върнат изгубения му телефон, в който има копия на новите му песни... В интервю за USA Today, Rockstar намекнаха, че GTA Online може би ще се сдобие с още single player DLC-та.


Един от ръководителите на Rockstar North, Роб Нелсън, разказа пред медията, че понякога човек има нужда директно да се впусне в приключение, а не да чака 15 минути за да се събере отбор. Щом хората го желаят, то Rockstar ще го направят. Това може да звучи приятно за геймърите харесали соло мисиите, но нека не забравяме, че фокусът на Rockstar си остава върху multiplayer режима. Роб Нелсън сподели детайли от съвместната си работа с Dr. Dre и колко дълбоко замесен е бил той в създаването на DLC-то. Продуцентът е предоставил сериозно количество от музикалните си произведения, които да отговарят на интензивността на съответната мисия. Rockstar от своя страна са инвестирали време и средства в опознаването на Dr. Dre и резултата от общите усилия са налице.

Към този момент "The Contract" се радва на позитивните реакции на геймърите.


Албумът, който е пуснат през играта можете да чуете тук:


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо чрез новото ни мобилно приложение, което можете да свалите на телефона си от ТУК


324 преглеждания2 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page