top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Harry Potter: Magic Awakened е безплатна мобилна игра с карти (видео)

Warner Bros. Games разкриха, че Harry Potter: Magic Awakened, мобилна игра, която вече е пусната в Китай, Хонг Конг, Макао и Тайван, идва на териториите на Америка, Европа и Океания.

 
Harry Potter: Magic Awakened
 

Това мобилно заглавие, разработено от NetEase, което Warner Bros. Games описва като „безплатна потапяща колекционерска игра на карти и масово мултиплейър магьосническа дуелна игра, включваща комбинация от стратегическа ролева игра“, е достъпна в Китай от миналият септември. Там е приета доста добре. Тя оглави местните App Store-рове като игра номер едно по приходи. Така че, ако това ви звучи добре, може да имате още една нова игра на Harry Potter, която да играете тази година.


Разработен съвместно и съвместно публикуван от Warner Bros. Games и NetEase Games, Harry Potter: Magic Awakened ще стартира в световен мащаб по-късно тази година за iOS и Android. Играта ще се развива в магьосническият свят, като поставя играча в центъра на собственото им приключение

се казва в съобщение за пресата.

В Harry Potter: Magic Awakened вие играете като магьосник, докато се впускате в ново приключение. Както може да очаквате, Warner Bros. Games казват, че ще се сблъскате както с оригинални герои на Harry Potter, така и с нови лица. Докато напредвате в историята, ще научите заклинания, които хвърляте под формата на карти. Ще трябва да натрупате магически знания, за да овладеете тези заклинания и да създадете уникални стратегии и комбинации от карти, за да спечелите дуели. Както всяка учебна година в Hogwarts, очаквайте предизвикателни изпитания, дуели срещу съученици и много магически уроци.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download
48 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentários


bottom of page