top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Hendrick’s Gin показа може би единственият в света геймърски шезлонг

Има много игрални столове. Има много малко игрални шезлонги. Всъщност, доколкото знаем, Hendrick's Gin е единствената компания, която се опитва да направи последното.

 
Hendrick's Gin Gaming Chaise Lounge
 

На цена от само £2999.99 (малко под $4,000 USD), шезлонгът за игри е проектиран специално за настолни игри – въпреки че Hendrick's свободно признава, че това е „най-дългият, най-малко технически и най-неудобният стол за игри в света“.


Освен че изглежда изключително удобно, шезлонгът за игри се предлага с някои по-уникални функции, включително "напълно аналогов" клаксон за говорене, който ви позволява да се присмивате на онези, които нямат късмета да са на мястото ви, прибиращи се ръце, за да държите коктейли и скрити отделения за съхранение на игри.

Въпреки че харесваме видеоигрите толкова, колкото всеки джина, дестилиран в малко крайбрежно селце в селска Шотландия, ни се струва, че настоящите тенденции в игралното обзавеждане са довели до столовете, лишени от светска изтънченост. Избрахме да поправим ситуацията с нашия собствен шезлонг за игри, проектиран да подчертае удоволствията от редица спокойни развлечения, от игра на карти, шах, табла и други настолни игри – да не говорим за удоволствието от чисто човешкият разговор (с коктейли, разбира се) с всичките му финтове и сложности.

е написано в описанието на шезлонга.


За съжаление, ако наистина харесвате идеята за удобно, бюлетините за закупуване на изключително ограничения артикул вече са затворени. Можем само да се надяваме, че това ще предизвика революция в изключително тихото игрално пространство.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.
35 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Commenti


bottom of page