top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Henry Cavill няма да се завърне към „The Witcher“, вместо това ще участва в „Warhammer 40,000“

Бяха няколко щури седмици за Henry Cavill, който участваше в две героични роли, за които всички смятаха, че е перфектен, Superman и Geralt от Rivia, и стигна то това, че няма да играе нито една от двете. След като беше обявено, че Cavill напуска The Witcher след следващия сезон, спекулациите се насочиха към идеята, че той ще използва това време, за да заснеме ново съдържание за Superman за DC, след като неговата камео в Black Adam обяви завръщането му.

 
Henry Cavill Warhammer
 

Но както се оказва, The Rock, въпреки всичките си усилия, не контролира Вселената на DC. James Gunn и Peter Safran, новите ръководители на DCU, имат различни идеи и се срещнаха с Cavill, за да му кажат, че той няма да играе Superman отново, тъй като планът за момента е за нова, по-млада версия.

Кавил публикува много любезно изявление и феновете се чудеха дали той все пак ще се върне към The Witcher.


Не, той няма да направи това. Множество източници от развлекателната индустрия казаха, че това не е планът и точно когато започна да се разпространява, беше обявено какъв ще бъде следващият голям проект на Cavill. Той е изпълнителен продуцент и играе главна роля в поредица Warhammer 40 000 за Amazon.


Това може да ви звучи случайно или като някакво понижаване, но ако познавате Henry Cavill, ще знаете, че той е огромен маниак на темата. Това го казваме като комплимент. Той е човекът, който почти пропусна обаждането за ролята на Superman, защото играеше World of Warcraft. Той създава компютри, докато носи потници в свободното си време. И той е огромен фен на Warhammer 40,000, настолната игра с обширна история.


Ето какво написа Cavill за обявлението на Warhammer:

Обичам Warhammer от дете, което прави този момент наистина специален за мен. Възможността да пазя тази кинематографична вселена от самото й начало е истинска чест и отговорност. Не мога да бъда по-благодарен за цялата упорита работа, положена от Vertigo, Amazon и Games Workshop, за да се случи всичко това. Една крачка по-близо до сбъдването на една моя мечта от цял живот.

Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

42 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page