top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Показаха героите, битките и други неща от Xenoblade Chronicles 3

Nintendo предостави задълбочен поглед върху предстоящата Xenoblade Chronicles 3 в специална презентация, която беше излъчена на 22 юни.

 
Xenoblade Chronicles 3
 

Презентацията продължи около 25 минути и показа много от това, което да очаквате от предстоящата JRPG. Разгледахме главните герои, основата на сюжета и някои от бойните механики.


Играта се развива в Aionios, земя, където две колонии Keves и Agnus постоянно воюват. Убивайки, хората запълват часовника и удължават живота си, което продължава конфликта. Главните герои идват от противоположни страни на конфликта, но мистериозна фигура им дава обща цел.


Целият състав на главните герои беше показан в презентацията. Има Noah, „off seer“ с червено яке, Eunie с пистолет, Lanz с меч, „off seer“ Mio, Taion с магия и мъничката Sena, която притежава достатъчно сила да владее гигантски чук. Английската версия на играта отново ще включва предимно британски акценти.


Картата на Xenoblade изглежда масивна. Презентацията показа някои от изгледите, които играчът може да очаква да види. Около картата са осеяни места за почивка, където можете да готвите, изработвате и обсъждате скорошни събития с членовете на вашата група. Ще има и механика за бързо пътуване, така че ще можете бързо да отидете до посетени преди това места. И накрая, вече няма да се притеснявате, че ще попаднете в задънена улица, защото има функционалност за червена линия на земята, която ще ви покаже правилния маршрут до вашата дестинация.


Бойната механика също беше прилична част от това, което беше показано по време на презентацията. Механиката ще включва „Изкуства“, способности, които са картографирани на всеки от четирите основни бутона на Switch. Също така ще можете да комбинирате изкуства, даващи допълнителни щети и други ефекти, когато се изпълняват правилно.Xenoblade Chronicles 3 ще включва система от класове. Тези класове са оптимизирани, за да предоставят различни роли в битка, например, класът Swordfighter иска да се приближи до меле с враговете си. Като увеличите ранга си в класа, вие ще можете да научите майсторски изкуства, които след това могат да бъдат прехвърлени в друг клас, създавайки хибриди.


В допълнение към шестте главни героя, ще има герои за набиране, които могат да действат като седми членове на партията. Можете обаче да използвате само един от тези допълнителни наведнъж. Има и мехове, наречени Ouroboros, които са образувани от сливане на два знака, можете да активирате тази способност в средата на битката, за да призовете меха за опустошителен ефект.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

12 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page