top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Hideo Kojima може да обяви Death Stranding 2 на The Game Awards

Хидео Коджима отново публикува тийзър за следващия си проект, този път с озадачаващо изображение включващо три мистериозни лога, казвайки, че е започнал „ново пътешествие“. Закачката предизвика голям интерес към новия проект на Kojima Productions, теоретизиран от повечето като продължение на Death Stranding.

 
Death Stranding
 

Изображението, заедно с времето на публикацията, изглежда намеква за разкриването на очакваното продължение на Death Stranding на предстоящите Game Awards 2022, тъй като Geoff Keighley удвои мистерията със собствена закачка като и официалния акаунт на Game Awards също се включи в хайпа с любопитен коментар.


Публикация идва след поредица от по-ранни изявления, в които Хидео Коджима говори с Guardian за това как новия му проект има за цел да промени както игралната, така и филмовата индустрия. Той не изгражда еднократно преживяване, а цялостна инфраструктура, която се надява да бъде интегрирана в ежедневната употреба. Тъй като Kojima Productions е малко независимо студио.

Kojima е майстор в изграждането на хайп за творбите си и той смята процеса за толкова важен, колкото и пускането на самата игра. Причината е – както той каза на 4gamer в специално интервю – че е по-лесно за творците да говорят директно с феновете в ерата на социалните медии и да разкриват повече не само за своите творения, но и за техния процес, идеи, методи, и техники за създаване на неща и как те се стимулират от книги, филми, радио или дори публикации в социалните медии. И имайки това предвид, можем да считаме неговите закачки също за част от предстоящото игрово изживяване.


Kojima Productions също наскоро отвори второ студио в Лос Анджелис, за да се съсредоточи върху създаването на филми и други преживявания в различни среди, докато японското студио ще продължи да се фокусира основно върху игрите.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК.

14 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page