top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Hideo Kojima реагира на обявяването на Norman Reedus за Death Stranding 2

Hideo Kojima реагира на скорошното съобщение на актьора Norman Reedus, че Death Stranding 2 вече е в процес на разработка, въпреки че Kojima Productions все още не обявила, че Death Stranding 2 вече е в процес на разработка. Kojima публикува снимки на себе си със звездата от The Walking Dead, като му каза да отиде в стаята си.

 
Death Stranding
 

Една от снимките, които Kojima сподели, беше на Reedus на колене, с Kojima, размахащ бухалката на Negan с бодлива тел, преструвайки се, че е готов да разбие главата му. Kojima се шегува, тъй като той и Reedus са приятели и имаха планове да направят заедно игра на Silent Hill, преди да направят Death Stranding.


Reedus каза в интервю за списание Leo Edit, публикувано на 17 май, че работата по Death Stranding 2 току-що е започнала. „Току-що започнахме втората“, каза той. Интервюто остана до голяма степен незабелязано до 20 май, когато започнаха да се разпространяват истории за Death Stranding 2 въз основа на неговите цитати.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download88 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

コメント


bottom of page