top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Hidetaka Miyazaki: Ще има още ново съдържание за Elden Ring

По време на благодарствената си реч за Игра на годината, режисьорът на Elden Ring Hidetaka Miyazaki обеща, че ще има още съдържание за Elden Ring.

 
Hidetaka Miyazaki
 

Огромната ролева игра на FromSoftware, Elden Ring, спечели Игра на годината на тазгодишните награди. Режисьорът Miyazaki прие наградата на сцената и обеща: "Що се отнася до Elden Ring, имаме още няколко неща, които искаме да направим."


Elden Ring излезе по-рано тази година и FromSoftware вече пусна ново разширение на съдържанието, наречено Colosseum, където играчите могат да се бият помежду си в PvP битки. Въпреки това, много фенове очакват някаква форма на DLC за история, като се има предвид, че всяка SouldBorne игра на FromSoftware получи някакъв вид разширение на разказа. Това включва трилогията Dark Souls, както и Bloodborne.

Въпреки че не е ясно какво точно е оставил Miyazaki за Elden Ring, знаем, че FromSoftware е заета с множество проекти. Точно тази вечер FromSoftware разкри Armored Core 6: Fires of Rubicon, следващата игра от франчайза Armored Core.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК.

10 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page