top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Инди разработчик вдъхна живот на играта Waterworld от Семейство Симпсън!

Семейство Симпсън е пълен със странни шеги, понякога някои от тях са за видеоигри например като, когато Милхаус играеше игра наречена Waterworld. Е, сега вече може и вие да я играете!

 
Simpsons Waterworld Game
 

Ако не сте го гледали, Waterworld е с участието на Кевин Костнър и се развива в пост-апокалиптичен свят през далечната 2500 г., където нивата на океаните са се повишили толкова високо, че всеки континент е под вода. В епизода на Семейство Симпсън, наречен The Springfield Files, Милхаус играе адаптация на филма, като трябва да плати 40 стотинки, редовна сума за да играе на аркадната игра. Сега независимият разработчик Macaw45 направи цяла игра посветена на епизода, тъй като иначе беше просто малка шега.


Винаги съм бил очарован от фалшивите видеоигри, които понякога се виждаха в Семейство Симпсън, а тази от Waterworld винаги ми е харесвала като дете. Разбира се, това е само шега, която се подиграва колко скъпа е била продукцията на филма по онова време, но самата тази фалшива игра с нейния гигантски герой на Кевин Костнър на екрана, който прави една крачка, преди машината да поиска повече стотинки ме направи толкова нетърпелив да разбера какво би имало отвъд този един екран, който виждате в сериала.

, обяснява Macaw45 в описанието на страницата на играта.

Macaw45 добави част от собствената си интерпретация, като стигнаха по-далеч от това, което първоначално беше показано, както е споменато в описанието, изграждайки по-добре разработена игра Waterworld, на която всички да се наслаждават.


Колкото и да е странно, това не е първата съществуваща видео игра Waterworld. Всъщност имаше четири игри Waterworld направени - една за SNES, една за Game Boy, една за PC и за Virtual Boy, всяка от които беше различна една от друга, така че има от какво да избирате, ако планирате тематична вечер за Waterworld.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

17 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Komentarze


bottom of page