top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

През Януари ще излезе демо на One Piece Odyssey

One Piece Odyssey ще получи демо в началото на следващата година и напредъкът ще се пренесе във финалната игра.

 
One Piece Odyssey
 

Сменяйки обичайната битка с по-традиционно JRPG приключение, One Piece Odyssey изглежда ще бъде различна от всичко, което феновете са изпитали досега. С предстоящата игра, която отвежда дългогодишната поредица в драматична нова посока, може да искате да видите дали това е промяна към по-добро, преди да я купите. Ако е така, тогава имате късмет, тъй като демото ще бъде достъпно три дни преди старта на играта.

Издателят Bandai Namco обяви, че демо версия на One Piece Odyssey ще бъде пусната за конзолите Xbox и PlayStation на 10 януари 2023 г. Освен това, ако решите, че играта е за вас, няма да ви се налага да губите време във възстановяване на старата основа, тъй като вашите запазени данни от демото ще бъдат пренесени в пълната версия.

Наред с обявяването на демонстрацията, Bandai Namco разкри и нов трейлър за One Piece Odyssey. Озаглавен „Memories“, той ви дава бегла представа за местата, които Луфи и екипажът на сламената шапка ще изследват, както и кратък поглед към някои от неприятните личности, които ще срещнете по пътя си.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

24 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page