top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Joe Ziegler напусна поста на гейм директор в Riot

След осем години работа като директор на Valorant, Joe Ziegler пое нова роля в Bungie. Ziegler споделя, че сега е гейм директор в Bungie. Работи върху нови неща, които се надяват, че един ден ще могат да бъдат играни от всички. Дали това е свързано с популярната в момента FPS игра Destiny или с ново заглавие, остава да разберем.

 
Joe Ziegler
 

Ziegler помогаше за ръководенето на екипа на Valorant повече от осем години. За първи път се присъедини към Riot като дизайнер през 2010 г., след престой в Pandemic Studios и Killspace Entertainment, където работи както в дизайнерски, така и в режисьорски роли.


Въпреки че премиерният продукт на Bungie в момента е Destiny, студиото тихомълком се нае на работа за необявен проект: миналото лято Bungie публикува обява за работа - маркетинг мениджър на ново заглавие и някои от знанията, които трябва да имат потенциалните кандидати е отлично познание върху бизнес модела на безплатните MMO-та.


Това може или не може да е същата игра, която Bungie е изследвала с китайския издател NetEase, досега известна само с търговската си марка „Matter“.


Ziegler все още не е уточнил върху каква игра или игри ще работи за Bungie, но изглежда доволен от този ход. Въпреки това той каза някои трогателни думи за сбогом за колегите си от Riot, когато обяви напускането си.


Здравейте всички, исках да ви уведомя, че след 12 страхотни години в Riot, тази седмица ще бъде последната ми. Тръгвам си със сърце, пълно с благодарност за Riot Games и всички вас за невероятните спомени, които споделихме заедно.

, написа той в tweet.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

28 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page