top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Невидимият John Cena потвърди: WWE 2K23 излиза през Март!

Невидимият John Cena обяви, че WWE 2K23 ще бъде пусната за PS5 и PS4 на 17 март 2023 г.

 
WWE 2K23
 

John Cena ще бъде част от арта на кутията тази година и също има своя собствена Showcase сюжетна линия в играта. Ако поръчате предварително някоя от трите версии на заглавието, вие дори ще можете да играете като музиканта Bad Bunny.

Официалният уебсайт на WWE разкрива някои от новите допълнения и актуализации, които феновете могат да очакват с нетърпение в тазгодишната част. В режима 2K Showcase с участието на John Cena, вие всъщност ще играете като опоненти на бореца, вместо като самия човек. „Обхващащ 20-годишната му кариера в WWE и разказана от самия Cena, този интерактивен документален филм използва уникалната Slingshot Tech на 2K за безпроблемен преход от игра към кадри на живо, за да вдъхне живот на ключови моменти във всеки мач.“


Ще има нов режим наречен WarGames, който ви позволява да избирате между 3v3 и 4v4 мачове и да се изправяте срещу множество борци на два ринга, докато гигантска стоманена клетка покрива цялата област. Предлага се както за един играч така и за мултиплейъ. Няма къде да се скриете по време на този режим на игра.


Режимът MyGM ще има повече опции, от които да избирате, докато MyFACTION въвежда онлайн мултиплейъра. „Играчите вече могат да играят своята фракция онлайн и да се състезават за глобално господство или да се състезават в Weekly Towers и Faction Wars, докато нови тематични пакети с карти и цели се пускат редовно през годината.“

WWE 2K23

WWE 2K23 ще се предлага в три версии: стандартното издание, луксозно издание и Icon Edition, който добавя пакет Ruthless Aggression, който почита кариерата на John Cena.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

8 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentários


bottom of page