top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Kirby 64: The Crystal Shards е наличена в Nintendo Switch Online

„Някои го наричат бутер, други го наричат маршмелоу, но повечето хора предпочитат просто да го наричат Kirby .“ Това беше началото на Kirby 64. Когато Nintendo създаде още по-придирчив уебсайт, тийзърът за Kirby 64: The Crystal Shards.

 
Kirby 64: The Crystal Shards
 

Считано от 20 май, розовата пухкава топка идва при членовете на Nintendo Switch Online и Expansion Pack под формата на Kirby 64: The Crystal Shards. Първоначално пусната на Nintendo 64 през 2000 г., играта беше първият опит на HAL Laboratory с създаването на Kirby 3D. Едва тази година, с Kirby and the Forgotten Land, видяхме, че Kirby се отправи към първото си напълно 3D приключение.След като любимият кристал на планетата Ripple Star е унищожен от сила, известна като Тъмна материя, един от приказните обитатели, Ribbon, се нуждае от помощ. Стискайки кристалено парче, те падат върху планетата Pop Star и се натъкват на розовият пухчо, Kirby. След това става задача на Kirby да възстанови колкото се може повече кристални парчета и да възстанови мира на Ripple Star.


Kirby 64: The Crystal Shards е четвъртата част от серията Kirby's Dream Land и това не е първото родео с модерните конзоли на Nintendo. След първоначалното си стартиране за N64 през 2000 г., играта стана достъпна и за Wii през 2008 г. и Wii U през 2015 г.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

11 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page