top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Konami подхранва спекулациите за възраждането на Silent Hill като поднови търговската марка

Спекулациите, че Silent Hill скоро ще бъде съживена от Konami, продължават, тъй като издателят поднови официалната търговска марка на играта.

 
Silent Hill
 

Silent Hills трябваше да бъде деветата част от изключително популярния франчайз Silent Hill, като Norman Reedus щеше да играе ролята на главният герой на играта. Режисьорът и сценарист Guillermo del Toro също работеше по проекта, докато се обедини със създателя на Metal Gear Solid, Hideo Kojima.


Играта за съжаление беше отменена през 2015 г., след като демото, известно като P.T, беше пуснато в PlayStation Store. В изявление пред Kotaku, Konami каза, че са „отдадени на нови заглавия на Silent Hill“, но няма да продължат развитието на Silent Hills с участието на Norman Reedus.


След това Hideo Kojima напусна Konami малко след обявяването, обединявайки се с Del Toro и Reedus за нов проект, който всички сега познаваме като Death Stranding.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

35 преглеждания1 коментар

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

1 Comment


Доста жалко бих я пробвал

Like
bottom of page