top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Lady Dimitrescu се крие в God of War

Слуховете са верни: Lady Dimitrescu от Resident Evil Village се крие на видно място в God of War Ragnarok.

 
Lady Dimitrescu Kratos
 

Докато Maggie Robertson – номинираната за БАФТА актриса, която се превъплъщава в страховитата Lady Di в Resident Evil Village – вече ни беше предупредила, че тя е в God of War Ragnarok, играеща "герой, по-голям от живота", никой не беше напълно сигурен кой е героят, да не говорим пък къде може да бъде намерен. Е, вече знаем.


Въпреки че ще се постараем да сведем спойлерите до минимум, част от информацията за нейния герой може да е спойлерска, ако все още не сте завършили God of War Ragnarok, така че спрете да четете сега, ако предпочитате да не знаете повече подробности!


"НАМЕРИ ЛИ МЕ???" tweet-на развълнувана Robertson през уикенда на Деня на благодарността.


Отървете се от тази пуешка кома и елате да се биете с мен като Skjóthendi the Unerring в God of War: Ragnarok!. „За мен е голяма чест да бъда част от този проект. Благодаря отново на Sony Santa Monica – това беше една сбъдната мечта.

, добави тя.

Tweet-ът включва кратък видео откъс от играта, в който Kratos се изправя срещу Skjóthendi the Unerring God, един от дванадесетте невероятно здрави берсерки в играта, с които можете да се биете само след като завършите основната сюжетна линия… и нейната работа наистина е безпогрешна.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК.

49 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Commenti


bottom of page