top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Изтекоха кадри от Assassin's Creed Jade

Съобщава се, че кадри от тест за играта на Assassin's Creed Jade са изтекли онлайн, показвайки мобилната игра за първи път.

 
Assassin's Creed Jade
 

Както беше споделено от Eurogamer, предполагаемите кадри бяха споделени на страница на Assassin's Creed във Facebook, преди по-късно да бъдат споделени на страниците на Assassin's Creed и Gaming Leaks and Rumors в Reddit. Кадрите продължават около 2 минути и 40 секунди и изглежда са записани на мобилно устройство на Apple, въпреки че човекът, който го е споделил в subreddit на Assassin's Creed, твърди, че не е негов записа.

Ако е истински, кратката част от кадрите показва нещо, което изглежда като някакво нашествие и очевидно в момента е незавършено, тъй като един момент показва как играчът се опитва да се спусне по зиплайн, но просто не може да го грабне при първите няколко хода. Потенциално е от началото на играта, тъй като включва селекция от основни уроци, като например как да се движите и биете, въпреки че може да е само за тази ранна компилация.

Героят, който играете в този предполагаем фрагмент от геймплея, се нарича Dengling Bai, но очевидно, тъй като това е просто изтичане на информация, а не официално разкритие, няма начин да разберете дали това е персонажът, като който ще играете, или той просто е там за интрото. Вие можете да създадете свой собствен герой, така че кой знае кой трябва да бъде Dengling Bai.


Assassin's Creed Jade беше представена още през септември и пренася поредицата отново в Китай, този път в напълно отворен свят. Ubisoft също разкри набор от други заглавия, включително Mirage, мистериозното Codename Hexe от Far Cry 2 на Clint Hocking и Codename Red, първата игра Assassin's Creed, която се развива в Япония.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

77 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page