top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Лийк: GTA 6 ще изглежда "зашеметяващо"

Според нов доклад на Chris Klippel, вътрешен човек в индустрията и създател на Rockstar Magazine и Naughty Dog Magazine, можем да очакваме нещо абсолютно невероятно, когато става въпрос за следващата итерация на франчайза Grand Theft Auto.

 
Rockstar Rage
 

В tweet Chris споменава, че новият графичен двигател на GTA 6, който е Rage 9, вероятно ще бъде доста невероятен. Той продължава да казва, че е получил доста положителни отзиви за това, така че няма причина да бъдете разочаровани.


Заслужава да се отбележи фактът, че Chris споменава, че говорим за двигател, който ще изпревари времето си. Това означава, че GTA 6 може да се похвали с по-добра графика от която и да е игра от това поколение и това би могло да бъде голям подвиг. Въпреки това, ако погледнем историята на Rockstar, това няма да е нещо много изненадващо, най-малкото. Rockstar е известен с подвизи като тези, избутвайки прага и поставяйки нови критерии за игралната индустрия.

Когато GTA 5 беше пусната, тя беше една от най-добре изглеждащите игри на всички платформи. Вземете предвид абсолютно масивния отворен свят на играта и усилията на Rockstar биха изглеждали още по-забележителни. Всъщност GTA 5 към днешна дата, почти десетилетие след излизането си, изглежда по-добре от някои игри с отворен свят, пуснати наскоро. На всичкото отгоре, Rockstar също успя да постигне оптимизацията, така че това е нещо като черешка на тортата.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download172 преглеждания2 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

2 коментари


andonfilipoff
andonfilipoff
24.04.2022 г.

С нетърпение я чакам!

Харесване
dobrev
dobrev
24.04.2022 г.
Отговаряне на

Ще си почакаме 😂

Харесване
bottom of page