top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Лийк: В San Andreas Definitive Edition има снимка от GTA 6

Безспорно един от най-популярните франчайзи в историята на игрите, GTA изминаха дълъг път през годините.

 
San Andreas Definitive Edition
 

Измина доста време, откакто станахме свидетели на пускането на последната GTA игра и Rockstar посвещава ресурсите си на GTA Online през последните няколко години. Въпреки това слуховете относно пускането на следващата част от франчайза се разпространяват от няколко години. След дълго чакане, Rockstar най-накрая потвърди по-рано тази година, че следващата GTA игра наистина е в процес на разработка. Това беше едно от най-странните съобщения на всички времена, тъй като Rockstar направи толкова голямо разкритие чрез обикновен tweet. Rockstar заявиха, че искат следващата итерация да бъде още по-амбициозна и повече подробности за играта ще бъдат споделени в близко бъдеще.


Снимката:

GTA 6

Според вътрешния човек на Rockstar Games - Matheusvictorbr- една от мистериите в Grand Theft Auto San Andreas Definitive Edition най-накрая е разрешена. Той заявява, че след няколко месеца най-накрая e потвърдено от неговите източници, че снимката в Grand Theft Auto San Andreas Definitive Edition е от предстоящата игра Grand Theft Auto. Той продължава да добавя, че това вероятно е място в играта от GTA 6, което може да бъде вдъхновено от Холивуд, Флорида.


Докато феновете с нетърпение очакваха всяка информация, която могат да получат за следващото заглавие, това щеше да се оказа приятна изненада, тъй като е точно пред очите ни. Ще бъде интересно да видим какво повече ще научим за играта през следващите дни.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

478 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentarios


bottom of page