top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Лийк на NVIDIA може би намеква за нова Nintendo система

NVIDIA беше засегната от кибератака миналата седмица и въпреки че няма да навлизаме във всички подробности, изтичането оттогава може да има значение, свързано с нов тип Switch система.

 
Nintendo Switch
 

Оттогава TechPowerUp излезе със списък с изтекли файлове. Сред тях е папка NVN2, очевиден NVNDLSS драйвер и възможни файлове за T239.


Това е забележително за Switch, тъй като NVN е API, срещу който са написани програмите на Switch. NVIDIA разработи технологията за Nintendo.


Що се отнася до DLSS, това отново е от NVIDIA като вид технология, която е свързана с технология за увеличаване на висока разделителна способност/AI. Понастоящем това не е нещо, от което Switch наистина може да се възползва самостоятелно – ще се изисква нов тип хардуер.


Твърди се, че съществуването на папка NVN2, както и на DLSS драйвер може да сочи към нов тип устройство Nintendo, което е в процес на разработка.


Освен това потребителят на Twitter kopite7kimi – който е известен с течовете на NVIDIA – твърди, че е на път нов Switch с чип, T239, с кодово име Drake.


В крайна сметка това, с което имаме работа тук, е много интересно развитие, но не и официално съобщение. Феновете могат само да спекулират за значението на това скорошно изтичане на информация, като някои вярват, че NVIDIA се занимава с нов хардуер за Nintendo с подходяща поддръжка на DLSS.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download26 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page