top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Лийк: Rick and Morty ще бъдат в

Докато алфата на бойната игра все още продължава, редица възможни нови лийкове за MultiVersus, извлечени от файловете на играта, изглежда сочат към Rick and Morty, Black Adam и дори LeBron James за списъка на бойците – включително скандално известния Pickle Rick.

 
Pickle Rick
 

MultiVersus може да бъде една от най-добрите игри като Smash Bros за компютър, когато излезе отворената бета версия през юли и мнозина се наслаждават на алфа теста, който се провежда в момента. Някои играчи са се разровили във файловете на алфата и са изкопали данни за редица възможни нови герои, идващи в списъка на изтребителите MultiVersus.


Имената в списъка включват както Rick and Morty, Gandalf, LeBron James, Marvin the Martian, Gremlins’ Gizmo and Stripe, Godzilla, Scooby-Doo, Legolas, Black Adam, Beetlejuice и The Joker се появяват в изтеклия списък.


Rick and Morty имат особено значение за MultiVersus. Дуото вече се появи във Fortnite, Rainbow Six Siege и скорошния филм Space Jam 2. Те вече присъстват в началната страница с авторски права на MultiVersus alpha, а персонажът Mr. Meeseeks от шоуто е част от tutorial-а на играта.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

78 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page