top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Създателя на Left 4 Dead: "Все още няма достатъчно co-op игри"

Mike Booth, един от основателите на Turtle Rock и създател на Left 4 Dead, наскоро даде известна представа за творческият процес и отношението си към настоящия наплив от кооперативни игри.

 
Left 4 Dead
 

Най-изненадващото нещо беше неговото твърдение, че все още няма достатъчно кооперативни игри, въпреки скорошнотонарастване на популярността благодарение на пандемията.


Трудно е да се направи добра кооперативна игра. Трябва да изградиш играта от самото начало, като главната цел да е ,че е кооперативна. За да създадеш игра, която хората да приемат, че трябва да работят заедно, за да спечеля и не по наказателен начин, а по начин, по който играчите искат да направят това и се чувства страхотно. Това е фундаментално различен начин на мислене. Все още няма достатъчно co-op игри.

казва Booth


Booth завърши, като потвърди отново ангажимента си да създава нови кооперативни изживявания в работата си в Bad Robot Games и в предстоящата VR версия на цифровата настолна RPG - Demeo. Преживяването в стил Tabletop Simulator със сигурност изглежда като страхотна идея.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

29 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page