top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Създателя на Left 4 Dead: "Все още няма достатъчно co-op игри"

Mike Booth, един от основателите на Turtle Rock и създател на Left 4 Dead, наскоро даде известна представа за творческият процес и отношението си към настоящия наплив от кооперативни игри.

 
Left 4 Dead
 

Най-изненадващото нещо беше неговото твърдение, че все още няма достатъчно кооперативни игри, въпреки скорошнотонарастване на популярността благодарение на пандемията.


Трудно е да се направи добра кооперативна игра. Трябва да изградиш играта от самото начало, като главната цел да е ,че е кооперативна. За да създадеш игра, която хората да приемат, че трябва да работят заедно, за да спечеля и не по наказателен начин, а по начин, по който играчите искат да направят това и се чувства страхотно. Това е фундаментално различен начин на мислене. Все още няма достатъчно co-op игри.

казва Booth


Booth завърши, като потвърди отново ангажимента си да създава нови кооперативни изживявания в работата си в Bad Robot Games и в предстоящата VR версия на цифровата настолна RPG - Demeo. Преживяването в стил Tabletop Simulator със сигурност изглежда като страхотна идея.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

29 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page