top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Little Witch Nobeta получи втори development трейлър

Издателят Justdan International заедно с разработчиците Pupuya Games и SimonCreative качиха втори трейлър за Little Witch Nobeta, който предлага още един поглед върху развитието на проекта.

 
Little Witch Nobeta
 

The Little Witch Nobeta е 3D екшън игра със стрелба. Играчите ще изследват древни, непознати замъци и ще използват различни магически елементи, за да се борят срещу злите души. Играта използва японски художествен стил, но битките са доста предизвикателни въпреки сладкия й външен вид. Подценяването на враговете ви ще доведе до неприятности. Трябва да откриете слабостите на враговете и да научите точното време за избягване на атаки, за да спечелите предимство в битката.

Характеристика на играта:

  • Пълни сюжетни кътсцени.

  • Елементи със средна трудност за решаване на пъзели.

  • Различни стилове на битка, включително физически меле атаки и четири вида магия: Arcane, Ice, Fire и Thunder.

  • Всяко магическо заклинание може да бъде изтреляно нормално или напълно заредено, за да отприщи опустошителен магически трик!

  • Всеки елемент има уникален дизайн, което позволява на играчите да намерят такъв, който им подхожда.

  • Въпреки че зареждането на магически заклинания отнема известно време, успешно атакуващите врагове ще заредят уменията ви автоматично. Приемете настъпление, за да използвате по-често мощните ви магии!

История:

Nobeta, малкото чудо, дойде в замъка сама, за да разреши мистерията на собствения си живот. Постоянно предизвиквайки мощни души, тя научи всички видове магически способности и се сприятели с мистериозна малка черна котка.

Какви тайни се крият в дълбините на замъка?


Little Witch Nobeta ще се появи на Switch някога през 2022 г.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.17 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page