top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Lucina се завръща в Fire Emblem Engage

Сега сме в края на 2022 г., а това означава, че следващото голямо издание на Nintendo, Fire Emblem Engage, е точно зад ъгъла. В случай че сте го пропуснали, това заглавие ще бъде пуснато за Switch на 20 януари.

 
Lucina Fire Emblem Engage
 

Nintendo продължи да представя героите един по един, а последният бележи завръщането на Lucina. Този герой направи своя дебют в заглавието за Nintendo 3DS от 2012 г. - Fire Emblem: Awakening. Ето малко информация за нея в Fire Emblem Engage:

  • Синхронното умение на Lucina, Dual Strike, позволява на всеки да атакува верижно, независимо от класа. Колкото по-голям е обхватът на атаката ви, толкова повече шансове имате за верижна атака.

  • Захващащото оръжие на Lucina, Noble Rapier, нанася големи щети на кавалерията и бронираните врагове.

  • Engage умението на Lucina, Bond Shield, има голям шанс да нулира щетите, насочени към съседни съюзници. Когато се използва от единица със стил Martial Arts, този шанс е 100%.

  • Engage техниката на Lucina, All For One, позволява на всички съюзници в рамките на 2 квадрата да участват във верижни атаки. В зависимост от вашата формация, можете да накарате всичките си съюзници да се присъединят към атаката.

В Fire Emblem Engage играчите ще могат да призовават и да се бият заедно с легендарни герои от минали Fire Emblem игри. Освен Lucina, ще се завърнат и герои като Marth и Celica.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

31 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page