top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Lumote: The Mastermote Chronicles излиза началото на 2022

Lumote: The Mastermote Chronicles е предвидена за пускане в началото на 2022 г. на Switch. Физическо копие също е на път да излезе, потвърди издателят Wired Productions и разработчикът Luminawesome Games.

 
Lumote: The Mastermote Chronicles
 

Platformer-ът и 3D пъзел беше обявен за Switch по-рано тази година. По това време обаче той нямаше дата на премиера.


Ето малко информация за проекта:

  • Подводният свят е пълен с живот. Биолуминесцентни същества, които прекарват живота си дълбокият свят в биовселената, живеейки в ритмите на електронния звуков пейзаж. Lumote е различен от другите. Той е любознателен и с "око" върху властта. Когато промяната кара The Great Depths да станат червени, Lumote тръгва на епично приключение, за да върне света в синьо. За да направи това, Lumote трябва да се научи да поеме контрола над обитателите на The Great Depths и да разгадае пъзелите, за да победи най-великия Mote от всички тях... Mastermote!

  • Подскачайте, подскачайте и подскачайте през света около вас. Lumote е изключително любопитен и очарователен! Може да започнете играта заради пъзелите, но ще останете заради сладкия Lumote, който успява да предостави емоционална връзка на играчите чрез невербални изрази!

  • Светът, в който живее Lumote, е масивна подводна среда с множество пъзели, разделени на кули. Всяка кула бележи вашето майсторство на специфичен Mote и отключва нов набор от пъзели, които да изследвате, докато се спускате в дълбините. След като овладеят всички частици от първият свят, играчите ще бъдат поставени на изпитание в майсторски клас, поемайки контрола над Mastermote в различен свят!

  • Разположен в 3D свят, пълен с пъзели и приключения, интелигентният и логичен дизайн на нивата улеснява играчите в ролята на Lumote и връзката му със света, като същевременно увеличава сложността с всеки Mote, който срещнете. Целият свят и всеки пъзел са видими по всяко време.

  • Използвайки оригиналния rEngine, всички пъзели на Lumote са свързани помежду си и можете безпроблемно да преминавате от един пъзел към друг, докато напредвате с нулево време на зареждане. Докато пътувате през The Great Depths, можете да погледнете надолу и да видите какво остава да направите, да погледнете нагоре и да видите целия напредък, който сте постигнали в това епично пътешествие!

  • Вижте света на Lumote чрез режима за снимки. Намерете идеалния ъгъл и споделяйте онлайн, докато Lumote позира пред камерата!


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.


7 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Kommentare


bottom of page