top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Игрите за Mac и Linux напускат Humble Bundle Trove след 31 януари

Ако използвате Humble Bundle и използвате компютър Mac или Linux, може да искате да изтеглите всички игри, които можете от Trove услугата преди края на месеца.

 
Humble Bundle
 

От 1 февруари версиите за Mac и Linux на игрите в Humble Trove вече няма да са налични. Humble Trove е каталог с над 70 игри без DRM, до които имате достъп, стига да имате абонамент за Choice. Преди няколко дни Humble обяви, че опростява абонаментната си услуга, като предлага един-единствен месечен план за $12, който ви дава копия на всички игри за месецa.


В допълнение към получаването на достъп до Trove, вие също така ще можете да играете Humble Games Collection с по-модерна колекция от заглавия от февруари, ако се абонирате. За да имате достъп до игрите в Humble Trove and Collection обаче, ще трябва да изтеглите новото приложение на услугата. Това ново приложение е само за Windows, като ви изоставя напълно, в случай че сте потребител на Mac или Linux. Humble вече започна да изпраща на потребителите си имейли, напомняйки им, че имат време до 31 януари да изтеглят игрите, ако не са на Windows.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

25 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Opmerkingen


bottom of page