top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Marvel's Spider-Man 2 ще излезе през есента на 2023

Sony обяви, че Marvel's Spider-Man 2 ще стартира през есента на 2023 г. за PlayStation 5. Играта се развива след събитията от първата част и следва Peter Parker и Miles Morales.

 
Marvel's Spider-Man 2
 

Каква година бе за PlayStation Studios! Тук, в Insomniac Games, бяхме в пълно страхопочитание от работата на нашите колеги. Поздравления на всички за успешната 2022 г. И ето, че следващата година ще бъде също толкова вълнуваща, тъй като продължаваме да подготвяме Marvel’s Spider-Man 2 за следващата есен.

, каза творческият директор на Insomniac Games, Bryan Intihar.

Spider-Man 2 на Marvel беше представена за първи път през септември 2021 г. и беше планирана за пускане през 2023 г. Сега знаем, че идва през втората половина на годината. Освен това се очаква да бъде по-тъмна от предишните игри от поредицата, включително първата игра и влизането на Miles Morales.


Insomniac Games също работи върху Wolverine игра, която все още няма премиерна дата. По някаква причина обаче Microsoft смята, че може да излезе някога през 2023 г. Като се има предвид, че Spider-Man 2 ще стартира през есента на 2023 г., тази оценка изглежда малко вероятна, въпреки че не е невъзможна.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК.

119 преглеждания1 коментар

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

1 Comment


borissan007
borissan007
Dec 15, 2022

Това ще е уникална игра.

Like
bottom of page