top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Marvel's Spider-Man 2 ще излезе през Септември

Tony Todd, актьорът, озвучаващ Venom в Marvel's Spider-Man 2 на Insomniac, разкри, че играта ще излезе на пазара през септември. Преди това беше разкрито само, че тя ще се появи през есента на 2023 г.

 
Marvel's Spider-Man 2
 

В Twitter Todd публикува своя снимка, на която работи с motion capture. Когато някой възкликна, че няма търпение да получи повече подробности за Spider-Man 2, Todd отговори с: "Изглежда, ще е през септември! Мащабна реклама ще има през август. Рекламите започват да се пускат през август, така ми казаха. Дръжте се за ... и задръжте дъха си! Ще бъде необходимо."

Макар че това далеч не е потвърждение, тъй като самата Insomniac не е обявила официално дата на излизане, информацията, която идва от човек, който работи пряко по играта, заслужава да бъде отбелязана.

Още през декември 2022 г. Insomniac увери феновете, че Spider-Man 2 ще излезе на пазара през 2023 г. за PlayStation 5, а Todd преди това заяви, че "играта е огромна". Ще бъде интересно да видим дали Spider-Man 2 наистина ще стартира през септември, тъй като на 6 септември стартира и друг голям есенен хит - Starfield на Bethesda.


Spider-Man 2 ще проследи Peter Parker и Miles Morales в най-епичното им приключение досега. Както Marvel's Spider-Man, така и Marvel's Spider-Man: Miles Morales са налични за PC, PS4 и PS5.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

47 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Commentaires


bottom of page