top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

MMORPG играта на Marvel от разработчиците на DC Universe Online е отменена

В изявление на уебсайта си Enad Global 7 каза, че отмяната се дължи на решението на борда, че искат „да променят приоритетите за развитие и да преразпределят ресурсите в рамките на eкипа, за да се съсредоточат върху алтернативни дългосрочни проекти“.

 
Marvel
 

Така че това означава разместване на около 500 милиона шведски крони, които те бяха предвидили за MMO-то на Marvel през следващите три години, към няколко по-малки инвестиции. EG7 казват, че те ще включват „по-рано обявени големи подобрения“ за The Lord Of The Rings Online и DC Universe Online, заедно с оригинални интелектуални свойства.


DC Universe Online на Daybreak се приближава към телефонните устройства, за да се промени от 2011 г., така че сега остава малко, въпреки че все още не е толкова "древна" като World Of Warcraft. Richard Cobbett преразгледа DCUO за RPS през 2016 г., но помисли, че е „малко пластичен“ пет години по-късно. „Показва възрастта си приблизително толкова, колкото City of Heroes направи към края, въпреки че е далеч по-модерна игра“, каза той, „но все пак е най-добрият залог или за създаване на свой собствен супергерой, или за влизане в познат свят.“


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

40 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page