top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Ще има "мобилно съдържание" за Warcraft през 2022

Новото „мобилно съдържание на Warcraft“ се очаква да бъде пуснато някога през 2022 г., според отчета за печалбата на Activision Blizzard за четвъртото тримесечие на 2021 г. Въпреки че изглежда безопасно да се предположи, че ще бъде мобилна игра на Warcraft, точната формулировка държи нещата неясни.

 
Warcraft Orcs and Humans
 

Blizzard планира ново съдържание за франчайза Warcraft през 2022 г., включително нови изживявания за World of Warcraft и Hearthstone и получаване на изцяло ново мобилно съдържание на Warcraft в ръцете на играчите

се казва в доклада.


Що се отнася до това какво всъщност ще e това „мобилно съдържание на Warcraft“, всеки може да гадае. Това не е първият път, когато Activision Blizzard обсъжда Warcraft za мобилни устройства по време на отчет за приходите. През 2021 г. в доклада за печалбите беше посочено, че две безплатни игри Warcraft мобилни устройства са в етап на „разработка“ и ще позволят на „феновете да изживеят вселената на Warcraft по изцяло нов начин“. Трябва да се отбележи, че докладите конкретно се отнасят за мобилните игри като „Warcraft“, а не „World of Warcraft“, така че не очаквайте MMO на Blizzard да се появи скоро на телефоните ви.Warcraft технически е имало "мобилно съдържание". За последните няколко експанзии на WoW играчите можеха да използват мобилното придружаващо приложение на играта, за да спечелят допълнителни ресурси или да играят миниигри, които включват последователи и изпращането им на мисии.


Hearthstone, популярната игра с карти на Blizzard, също е на мобилни устройства. Първоначално франчайзът на Warcraft беше под формата на стратегически игри в реално време, но последната игра от поредицата, която отговаряше на този формат, беше Warcraft III от 2002 г. Не е ясно дали мобилната игра на Warcraft ще прегърне стратегическите корени на франчайза или ще отиде в друга посока.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

152 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page