top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Мобилната игра Hitman Sniper: The Shadows стартира на 3 Март!

Само преди около година по време на събитието Square Enix Presents Digital беше обявено последващо заглавие на популярната мобилна игра Hitman Sniper.

 
Hitman Sniper: The Shadows
 

По това време играта нямаше име, но на следващият Юни по време на E3 официалното заглавие беше разкрито като Hitman Sniper: The Shadows, а накрая бяха разкрити куп подробности. По принцип това няма да е свързано по никакъв начин с предишното заглавие Hitman Sniper, а по-скоро ще бъде нещо като странична история към времевата линия на World of Assassination Hitman. Агент 47 е изчезнал, така че Агенцията за международни договори приема Инициатива 426 за справяне с нова глобална заплаха. Какво е Инициатива 426? Екип от снайперисти, наречени The Shadows, които ще можете да използвате в Hitman Sniper: The Shadows.

От гледна точка на геймплея Hitman Sniper: The Shadows следва формулата на поредицата и ви кара да унищожавате мишени, и ви дава доста свобода по отношение на начина, по който го правите. Поставете куршум право в главата на някого и се опитайте да не го забележи някой или манипулирайте обектите в околната среда, за да създадете „случайно“ убийство. В Shadows, ще имате 6 различни агента за развиване, всеки със своите уникални атрибути.


Отидете на уебсайта на играта, където можете предварително да се регистрирайте и спечелете някои награди, когато играта стартира на устройства с iOS и Android на 3 март!


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

26 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentários


bottom of page