top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Излязоха още подробности за The Division Heartland

Tom Clancy’s The Division: Heartland не е била много в светлината на прожекторите и това е така, защото не сме чували нищо за нея. Последната новина, която получихме, дойде от изтичане на информация преди почти година. Сега обаче получихме първото си потвърждение за някои подробности, които са изтекли преди, както и някои нови любопитни неща.

 
The Division Heartland
 

Докладът идва от уебсайта xfire и известният лийкър Tom Henderson, който потвърждава, че Heartland ще се състои от два режима - Storm и Excursion. По-рано се смяташе, че последният от двете се нарича Expedition. Excursion е PvE режим, докато основата на Heartland е PvEvP режимът, Storm. Според доклада, Excursion е сравним с режим на обучение за Storm. Възможност да се биете с AI и да научите картата, Silver Creek. Нещо, което определено ще трябва да направите предвид промените в класическия геймплей на Battle Royale.


Една от тези промени е, че токсичният газ, който обикновено идва отвън навътре, може да се появи навсякъде на картата, произволно. Така че, е добре да знаете къде да отидете, когато сте в затруднено положение. Ще има многостепенна плячка, която да събирате, когато изследвате Silver Creek, тъй като целта ви е да оцелеете, плячкосвате и извличате.


Вашите седмични мисии или предизвикателства се наричат ​​„projects“, които можете да активирате във вашата база за операции. Можете също така да изработите подобрения и да се подготвите да се върнете в Silver Creek. Има четири различни специфични подготвителни елемента, които могат да ви дадат добро предимство във всяка карта. „Insertion Point“ ви позволява да изберете къде да кацнете. Stash Box, артикул, който ви позволява да съхранявате допълнителни консумативи и материали. Buff Tower и Extractor Pod нямат описание, но последното изглежда поне самообяснимо.

The Division Heartland

Докладът включва също подробности за разликите между героите и класовете, както и самите класове. Героите се различават само по външният си вид, докато това, което всъщност е важно да изберете, е вашият клас.


Weapons Expert, Medic и Survivalist съставляват трите класа, от които можете да избирате. Weapons Expert получава своеобразен хак за стена, като може да маркира враговете за пет секунди. На всичкото отгоре вашите комплекти за броня ще лекуват близките съотборници, както и вас самите. Medic-ите правят същото със здравните комплекти и тяхната специална способност е да имат регенеративна здравна лента. И накрая, Survivalists са в състояние да определят точки, които не са ограбени, докато клекнат и е идеален, за да грабване на тази основна част от плячката.


Все още няма официална дата на издаване на Tom Clancy’s Division: Heartland, въпреки че последно чухме през октомври, че можем да я очакваме през март 2023 г.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

105 преглеждания1 коментар

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page