top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Разкрити са още PS1 и PSP игри, които стартират в обновеният PS Plus

PS Plus Extra и PS Plus Premium са на по-малко от 48 часа от премиерата си в избрани азиатски територии и още повече игри за PS1 и PSP започват да се появяват в PS Store.

 
Ridge Racer 2
 

Вече знаем за PSP заглавието Ridge Racer 2 и PS1 играта Oddworld: Abe's Oddysee. Те ще бъдат включени в най-горното ниво. И двете са актуализирани с „подобрено изобразяване, rewind, бързо записване и персонализирани видео филтри“.


В случая с Oddworld, ценообразуването извън PS Plus Premium е приблизително $4, за да закупите играта самостоятелно. Някои изображения на новия потребителски интерфейс, който ви позволява да избирате различни визуални режими, също се появиха онлайн. Тe включваt предварително обявената функция за rewind, някои визуални зададени настройки, допълнителни видео опции и избираеми съотношения. Според потребителите Oddworld няма трофеи.


Това заглавие е преобразувано от PSP версия за конзолите PlayStation 4 и PlayStation 5 и предоставя новодобавени функции. Следователно може да има моменти, когато заглавието се възпроизвежда различно от PSP или където някои функции могат да доведат до неправилно функциониране на заглавието

, пише в описанието на Ridge Racer 2 в PS Store.


Заглавия кат Ape Escape, Hot Shots Golf и Intelligent Qube се присъединяват към стартовата гама от класически игри на PS Plus Premium.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download109 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

留言


bottom of page