top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Обявиха Mortal Kombat 1

След седмици на официални тийзъри и неофициални слухове Mortal Kombat 1 беше официално разкрита с нов трейлър, който показва нейния рестартиран свят.

 
Mortal Kombat 1
 

Както подсказва сюжетният завършек на Mortal Kombat 11, следващото заглавие от поредицата ще бъде пълно преосмисляне на култовия франчайз с познати герои в свят, пресъздаден от възнесения бог на огъня Liu Kang.


NetherRealm Studios ясно заяви, това е нова глава за Mortal Kombat, като героите, сред които Liu Kang, Scorpion, Sub-Zero, Raiden, Kung Lao, Kitana, Mileena, Shang Tsung, Johnny Cage и други, ще получат нови истории, дизайн и способности. Това, което няма да се промени, е привързаността на франчайза към кървавите, свръхмодерни битки и фаталититата - както ясно се вижда от филмовия трейлър на играта.

Любимите бойци може и да изглеждат малко по-различно, но все така ще могат да режат злодеи наполовина, да им смазват главите и да прерязват гърла. Наистина, какво повече може да се иска от една игра Mortal Kombat?


Mortal Kombat 1 ще включва повече съдържание в режим "Story", с "поглъщащ филмов разказ, включващ неочаквани обрати в класическите съперничества и оригинални истории за широк кръг легендарни бойци". Друг обрат е нейната система Kameo Fighters, която е описана като "уникален списък от герои, които могат да помагат по време на мачовете, създавайки разширени възможности за играчите". Макар че тези бойци все още не са разкрити, някои предполагат, че така в играта ще се появят гостуващи имена - като бойците, за които се говори, Homelander (The Boys), Peacemaker (The Suicide Squad) и Conan the Barbarian.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

53 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page