top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Най-подценените игри за 2021г.

Ако решим кои игри да купим въз основа на продажби, реклама и/или критичен резултат, бихме направили лоша услуга на индустрията за видеоигри. Само защото една игра не е получила голямо признание или е била критикувана, това не означава, че не заслужава нашето време и пари. Понякога игрите се промъкват под радарите на повечето хора без причина, освен критиците, които не знаят как да оценят играта или че разработчиците или издателите просто нямат пари да я рекламират пред по-широка аудитория.

 
Returnal
 

Тези игри заслужаваха много повече, отколкото получиха:


The Ascent

The Ascent

Dungeon crawlers не са нов жанр, но какво ще стане, ако превключите настройката и й придадете киберпънк вид? Е, получавате The Ascent. Този киберпънк научно-фантастичен шутър съчетава солиден саундтрак с експериментални геймплей функции.

 

Farming Simulator 22


Farming Simulator 22

След като пропуснаха 2020 г., Giants Software се завърнаха отново през 2021 г. с Farming Simulator 22. Най-новото от студиото за симулационни игри за земеделие донесе със себе си множество подобрения. Всичко от физиката до звука на превозното средство до това как звучи вашето обкръжение, ръчната скоростна кутия, смяната на сезоните и по-подробната среда, всичко това помага, за да я направи най-добрата игра на Farming Simulator досега.

 

Unpacking

Unpacking

На пръв поглед Witch Beam's Unpacking изглежда като обикновена пъзел игра, която ще се почувства повтаряща се и монотонна. Вероятно ще прекарате първите си минути в очакване играта да ви отегчи, но това никога няма да се случи. Вместо това като завършите играта, ще научите още повече за нея. Тя разказва история чрез преместване и разопаковане, за нещата, които носим със себе си, докато продължаваме с живота си, и нещата, които избираме да оставим на заден план.

 

Ghosts 'n Goblins Resurrection


Ghosts 'n Goblins Resurrection

Ако имате нещастието да си спомните оригиналните заглавия, добрата новина е, че римейкът прави няколко промени, за да направи играта по-малко трудна. Имайте предвид, че все още е толкова предизвикателсна, както винаги е била, но вече можете да промените нивата на трудност. По този начин, ако просто сте любопитни да разберете как точно завършва играта, няма да се налага да се връщате към самото начало всеки път, когато бъдете убити. Римейкът добавя три умения „Магия“, които ви помагат да изчистите ордите от врагове.

 

Curse of the Dead Gods

Curse of the Dead Gods

Curse of the Dead Gods не е най-уникалната игра. Взима своето вдъхновение от игри като Hades и Dark Souls, като ви привлича със своята великолепна и потапяща тъмна атмосфера, преди да ви блъсне в суровата реалност. Играта е екшън roguelite dungeon crawler и е смесица от едни от най-добрите игри в своя жанр.

 

Record of Lodoss War: Deedlit in Wonder Labyrinth

Record of Lodoss War: Deedlit in Wonder Labyrinth

Record of Lodoss War: Deedlit in Wonder Labyrinth е "голма хапка" за име. За щастие самата игра е доста лесна за смилане. Играта е Metroidvania и едно от малкото съвременни заглавия, които използват класическо пикселно изкуство и го правят доста добре. Ако сте фен на аниме адаптациите и мангата, ще оцените това, което направиха разработчиците.

 

Rain on Your Parade

Rain on Your Parade

Rain on Your Parade е кратка и забавна игра, в която играете като облак и съсипвате животи. Може да звучи просто, но е така. Играта е изключително приятна.

 

Returnal

Returnal

Returnal е един от малкото ексклузиви за PS5 на пазара. Поради кошмарната трудност, ние разбираме защо някои не се решиха да я купят, когато беше пусната. Въпреки това, ако търсите предизвикателство, определено препоръчваме да изиграете Returnal.

 

Wildermyth

Wildermyth

Wildermyth ви позволява да играете различни герои чрез приключения, които могат да продължат няколко века. Героят, който играете в момента, в крайна сметка ще се пенсионира, ще има деца и семейство, и ще се превърне в легенда. Това създава повествователни истории. Както всяка кампания, има неприятни моменти, в които трябва да се сбогувате с любим герой или когато най-незначителното действие може да доведе до драстични последици.

 

Ruined King: A League of Legends Story

Ruined King: A League of Legends Story

Какво точно прави едно заглавие на Riot Games в списък с подценени игри? Е, като за начало, вероятно никога не сте чували за него. По някаква причина Riot Games не му дадоха същия маркетингов тласък като при другите си заглавия, в резултат на което Ruined King: A League of Legends Story получи много малко любов.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download


162 преглеждания1 коментар

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page