top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Bandai Namco ще пуснат мобилна игра по анимето My Hero Academia

Bandai Namco обяви, че предварителната регистрация за My Hero Ultra Impact вече е достъпна за iOS и Android. Играта е базирана на популярното аниме My Hero Academia и ще бъде на английски език. За първи път е пусната в Япония, през май 2021 г., и оттогава е натрупала три милиона тегляния.

 
My Hero Academia
 

Свързахме се с промоутъра и експерт на тема японски видео игри – Slavi Belmont. Той ни даде информация за My Hero Ultra Impact.


Игра е трима срещу трима бойци, където ще използвате способностите на всеки герой, за да победите. Тези способности се активират с просто докосване и можете да изградите комбо с тях, за да създадете още по-мощни атаки.

Заглавието проследява историята на Izuku Midoriya и първата му среща с героя All Might. Ако сте фен на анимето ще видите много познати сцени.My Hero Ultra Impact е gacha игра. Това означава, че ще събирате различни герои чрез обичайните gacha методи, за да създадете своя отбор. Ще можете да надграждате техните сили и да ги правите по-мощни.


My Hero Ultra Impact ще бъде достъпна в App Store и Google Play. Тя ще е безплатна, с покупки в приложението.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download


22 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page