top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Nathan Drake и Chloe Frazer от Uncharted са се запътили към Fortnite!

Запасете се с V-Bucks, защото Uncharted идва във Fortnite.

 
Fortnite Uncharted skins
 

Въпреки, че сътрудничеството все още предстои да бъде официално потвърдено, то за първи път беше показано от дейтамайнери по-рано през месеца, а сега в интернет изтече трейлър. Налични са общо четири костюма, като се предлагат две различни версии на Nate и Chloe. Ще можете да избирате между традиционния Drake или неговия външен вид на Tom Holland, докато г-жа Frazer ще бъде налична в нейните форми на Lost Legacy и Sophia Ali.


Ще можете да превключвате между традиционния и филмовия стил, както желаете, така че закупуването на един скин ще ви осигури външният вид и на двамата. Всеки костюм ще включва уникален Bling, а също така ще има и различни други козметични продукти Uncharted, включително кирка Second Hand Saber, кирка Parushurama, Seaplane glider и емоут Journal.

Следващата седмица към Fortnite ще бъдат добавени и нови мисии, които ще ви накарат да търсите карти на съкровищата, вероятно с още повече тематични предмети, налични като награди.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

26 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page