top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Naughty Dog сподели НОВ concept art от дългоочакваната TLOU Factions 2

Naughty Dog сподели нов concept art от мултиплейър играта The Last of Us и обеща, че ще пусне повече информация по-късно тази година, вероятно на 10-ата годишнина на оригинала.

 
The last of us
 

Съ-президентът на студиото Neil Druckmann каза в публикация в блог, че въпреки че играта очевидно е мултиплейър изживяване и следователно различна от това, с което е известно Naughty Dog, тя все пак ще бъде игра с богата история и герои.


Очакваме 10-ата годишнина на The Last of Us през юни и сме развълнувани да споделим с вас повече за бъдещето на този франчайз. Ще имаме някои забавни изненади за вас по пътя, но по-късно тази година ще започнем да ви предлагаме някои подробности за нашата амбициозна мултиплейър игра The Last of Us. С екип, ръководен от Vinit Agarwal, Joe Pettinati и Anthony Newman, проектът се очертава да бъде свежо, ново изживяване от нашето студио, което се корени в страстта на Naughty Dog да предоставя невероятни истории, герои и геймплей."

, каза Druckmann.

The last of us

Concept art-а съответства на това, което феновете очакват от The Last of Us, показвайки изоставена улица с ръждясал круизен кораб, който небрежно стои в края на пътя. Добавяйки още нещо, Druckmann също сподели, че франчайзът е продал повече от 37 милиона копия по целия свят към декември 2022 г.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

36 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page