top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Новият трейлър на Atomic Heart ни дава поглед върху играта

Откакто беше обявена преди почти пет години, Atomic Heart беше малко мистериозна – знаем, че това е FPS игра, вдъхновена от Bioshock, която се развива в алтернативна научно-фантастична версия на СССР през 50-те години на миналия век и че включва някои зашеметяващи визуализации и плашещи врагове. Най-после, разработчикът Mundfish пусна ново видео на Atomic Heart, което предоставя най-подробен и изчерпателен поглед досега за какво представлява тази странна игра.

 
Atomic Heart
 

Както ще видите в деветминутното видео, Atomic Heart се развива в строго секретно изследователско съоръжение в казахските планини. Това съоръжение е епицентърът на технологична катастрофа, при която армия от невронно свързани роботи „помощници“ нападна персонала на съоръжението. Като офицер, работещ за съветската разузнавателна служба, вашата работа е да проникнете в съоръжението, да разберете какво се е объркало и да възстановите утопичната „Колективна“ мрежа, която преди това е поставила началото на артистичния и научен златен век на Съветския съюз.


Според трейлъра, светът на Atomic Heart е разделен на пет големи комплекса, а времето на кампанията е около 25 часа. Ще можете да говорите с NPC-та с помощта на диалогози и ще имате постоянен помощник под формата на AI спътник – това е специалната полимерна ръкавица, която носите, чиито страховити жилки се простират от дланта ви, за да ви позволят да командвате роботи, да хаквате системи за сигурност, захранване на енергийни щитове и др.

Atomic Heart включва и някои интересни бойни механики: органичните „покълнали“ врагове ще търсят трупове, с които могат да се слеят, за да създадат нови мутантни чудовища. Тези кълнове могат също да бъдат извикани от мини чудовището тип бос, наречено Plyush, което може да се комбинира с кълновете, за да стане още по-мощно.


Арсеналът от оръжия включва набор от класически енергийни оръжия, вдъхновени от научната фантастика, както и много импровизирани оръжия за меле. Роботите с меле оръжия поглъщат сила, която след това можете да използвате като амуниции за вашите енергийни оръжия, което създава приятна комбинация между стиловете на битка. Предлагат се и конвенционални огнестрелни оръжия, но ще трябва или да намерите патрони от околната среда, или да ги изработите в някоя от производствените станции на съоръжението.


Atomic Heart обаче не е само битка – трейлърът показва някои от сложните и визуално поразителни екологични пъзели, които ще трябва да преминете по пътя си през Съоръжение 3826.


Atomic Heart излиза на 21 февруари и ще бъде достъпна от ден едно в PC Game Pass.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

21 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page