top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

На 19 Април ще има нов безплатен пакет за Assassin’s Creed Valhalla

Ново съдържание продължава да пристига за Assassin’s Creed Valhalla, тъй като играчите могат да очакват още един безплатен пакет Mastery Challenge Pack да пристигне следващата седмица заедно с първата от двете актуализации на заглавието. Ubisoft разкри плановете си за играта, която обхваща останалата част от април и май.

 
Assassin’s Creed Valhalla
 

Безплатният Assassin’s Creed Valhalla Mastery Challenge Pack 2 ще бъде пуснат на 19 април. Актуализация на заглавието 1.5.1, първата от двете, които ще пристигнат през следващите няколко месеца, също ще се появи на PS4 и PS5 в същият ден. Играта ще получи още една актуализация на заглавието (1.5.2) през май и през същия месец ще има и нова функция на играта: сградата Armory. Подробности за предстоящия пакет от предизвикателства, актуализациите и Armory вероятно ще бъдат разкрити по-късно.


Към края на следващата седмица се завръща фестивалът Ostara. Миналата година дейностите с Великденска тематика включваха украсяване на селището, три нови куестове на герои, три нови умения, награди, ексклузивни за събитието, и мини-игри за пиене, стрелба с лък и бой. Ubisoft не спомена дали събитието ще бъде точно същото като миналата година или дали ще има ново съдържание, но със сигурност ще ви уведомим веднага щом чуем повече.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

119 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page